Fındık İçi Kavrulmuş Giresun, ÇEREZOVA’nın özenle seçilmiş fındıklarından üretilmiştir. Bu ürün, Karadeniz bölgesinin verimli topraklarında yetişen fındık ağaçlarının meyvelerinden elde edilmiştir. Fındık, zengin yağ asidi profili ve nişasta içeriği ile besleyici bir atıştırmalık sunar.
Fındık, demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyum gibi önemli minerallerin yanı sıra çinko bakımından da zengindir. Bu özellikleri, fındığı sağlıklı bir yaşam tarzının vazgeçilmez bir parçası haline getirir. Kavrulmuş formu, fındığın doğal lezzetini artırarak, yoğun bir tat deneyimi sunar.
ÇEREZOVA, Fındık İçi Kavrulmuş Giresun’u 250 g, 500 g ve 1000 g gibi çeşitli gramaj seçenekleriyle sunarak, her ihtiyaca uygun bir çözüm sağlar. Bu çeşitlilik, hem bireysel tüketim hem de toplu alımlar için idealdir.
Fındık İçi Kavrulmuş Giresun, atıştırmalık olarak tüketilebileceği gibi, çeşitli yemeklerd Devamını Göster